Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κατανόηση ζητούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Κατανόηση ζητούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

κατάλογοςΑπευθυνόμενοι σε κάθε πολίτη που πιθανά ο ίδιος ή κάποιος συγγενής του βρεθεί στη θέση του χρήστη των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζητούν, αφού περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί για το νοσοκομείο και για τους ίδιους, «κατανόηση» και «συμμετοχή στον αγώνα τους».

Η ανακοίνωση:

Συμπολίτη – συμπολίτισσα ,
Ως εργαζόμενοι είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Μεσολογγίου έτσι ώστε όταν κάποιος από εσάς ή συγγενής σας βρεθεί στην θέση να γίνει χρήστης των υπηρεσιών υγείας να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.
Επειδή την ώρα που είναι κλειστά τμήματα ή δεν λειτουργούν κάθε μέρα λόγω έλλειψης προσωπικού (Γιατροί –Νοσηλευτές – λοιπό προσωπικό) δεν προκηρύσσεται καμία θέση και συνεχίζουν να μετακινούν προσωπικό για αλλού.
Επειδή τα χρήματα που δίνονται για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο είναι κάθε φορά λιγότερα (υλοποιώντας προϋπολογισμούς των προηγούμενων κυβερνήσεων) με συνέπεια την μη εύρυθμη λειτουργία του.
Επειδή είμαστε απλήρωτοι για Νύχτες – Κυριακές-Εφημερίες πάνω από 6μηνο.
Επειδή το κλείνουν σιγά-σιγά με τον τρόπο τους.
Επειδή δεν πάει άλλο η ανοχή μας στo σχεδιασμό τους .
Οι εργαζόμενοι είμαστε σε επίσχεση εργασίας και συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις από 21/05/2015 .
Ζητάμε την κατανόησή και τη συμμετοχή σας στον αγώνα για ένα Νοσοκομείο που να παρέχει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Δημόσιες και Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε συνθήκες αξιοπρέπειας για όλο τον κόσμο.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κοινός αγώνας μας θα φέρει αποτελέσματα.

Ι.Π. Μεσολογγίου 28/05/2015

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. bag

    Κλασικοι τεμπεληδες χρονια τωρα οι μεσσολογγιτες σας εχουν παρει χαμπαρι ολοι ….ελατε τοτε στο αγρινιο να δουλεψετε …πονηροι……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.