Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Κατσιφάρας: «H Δυτική Ελλάδα σκέφτεται προοδευτικά και ψηφίζει αυτοδιοικητικά»

Κατσιφάρας: «H Δυτική Ελλάδα σκέφτεται προοδευτικά και ψηφίζει αυτοδιοικητικά»

unnamed

Στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα Πατρών, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας, όπου επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα προκειμένου να διαπιστώσει πως εξελίσσεται η σημερινή εκλογική διαδικασία.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, ο κ. Κατσιφάρας, ο οποίος συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Ιωάννη Γιαννακόπουλο και Περιφερειακούς Συμβούλους, συνομίλησε με τους πολίτες, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, εκφράζοντάς του και τη βεβαιότητά τους για την αίσια έκβαση του τελικού αποτελέσματος.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Σήμερα στη Δυτική Ελλάδα σκεφτόμαστε προοδευτικά, ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά. Ψηφίζουμε τον Απόστολο Κατσιφάρα. Έναν άνθρωπο ο οποίος δούλεψε σκληρά και πάνω από όλα με ήθος ώστε να σταθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η παράταξη «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» έχει πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία. Ένα πρόγραμμα προοδευτικό και κυρίως αυτοδιοικητικό, βασισμένο στον πολίτη και τις ανάγκες του, ένα πρόγραμμα που διαμορφώθηκε μέσα από διαβούλευση με τους κατοίκους σε κάθε γωνιά και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας. Ένα πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στην Δυτική Ελλάδα».
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Κατσιφάρας μετέβη στο Καλέντζι Αχαΐας, προκειμένου εκεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.