Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Κατσούλης: Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια…

Κατσούλης: Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια…

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣΣε δήλωση προχώρησε ο  Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλη για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στην Κατοχή, κατά τα οποία φέρεται να υπήρξε επεισόδιο μεταξύ ατόμων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με δύο άλλους συνδυασμούς. Αναφέρει ο κ.Κατσούλης:

Πριν από μερικούς μήνες στη διάρκεια προγραμματισμένης λαϊκής συνέλευσης στην Κατοχή, οι ίδιοι άνθρωποι, υποψήφιοι σήμερα του συνδυασμού του κου Μουρκούση, μας έβριζαν με τον πλέον χυδαίο τρόπο και επιχείρησαν να βιαιοπραγήσουν σε βάρος μας.
Δεν με εκπλήσσει που σήμερα τραβούν κουμπούρια και στρέφονται ενάντια σε υποψηφίους άλλου συνδυασμού. Αυτό είναι το επίπεδο τους, με αυτό τον τρόπο πολιτεύεται ο συνδυασμός και ο ίδιος ο κος Μουρκούσης. Άκρατος λαϊκισμός, υιοθέτηση τραμπουκικών πρακτικών και μεθόδων, απειλές και εξυπηρετήσεις άνομων συμφερόντων (π.χ. «Νονοί» αθιγγάνων Αιτωλικού), με μοναδικό στόχο τις δημαρχιακές καρέκλες.
Με αυτές τις μεθόδους θα διοικούσαν το δήμο, αν τις κατακτούσαν. Όμως η κοινωνία μας ξέρει και γι’ αυτό σχεδόν 20 χρόνια τους στέλνει στην αντιπολίτευση.
Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις απαράδεκτες φασιστικές συμπεριφορές και καλώ την κοινωνία να στείλει ηχηρό μήνυμα απαξίωσης σε όλους όσοι τις ακολουθούν. Οι πολίτες του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου είναι υπερήφανοι και δεν ανέχονται συμπεριφορές «Φαρ – Ουέστ» και πρακτικές «θρασύδειλου τσαμπουκά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.