Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Κατσούλης προς ΔΕΗ:Μην κόβετε το ρεύμα για το χαράτσι…

Κατσούλης προς ΔΕΗ:Μην κόβετε το ρεύμα για το χαράτσι…

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό, το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΕΗ, τον Δ/ντη ΔΕΗ Μεσολογγίου και τον Πρόεδρο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Νικόλαο Φωτόπουλο, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης τους καλεί να μην προβούν «στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προς τους συμπολίτες μας που δε θα πληρώσουν αυτό το νέο έκτακτο φόρο, από τη στιγμή που θα έχετε εισπράξει το οφειλόμενο προς την υπηρεσία σας ποσό».
Τους ενημερώνει παράλληλα πως ο δήμος θα λάβει μέτρα ενεργητικής συμπαράστασης προς τους κατοίκους που αδυνατούν να πληρώσουν το συγκεκριμένο ειδικό τέλος, στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Αναλυτικά η επιστολή:

ΘΕΜΑ: ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΕΤΗΔΕ)

Κύριοι
Ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει γίνει μέχρι σήμερα αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από συμπατριώτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος επί των ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που εκδίδει η υπηρεσία σας.

Επειδή εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ΔΕΗ παραμένει ένας δημόσιος οργανισμός κοινωφελούς χαρακτήρα, δια της παρούσης επιστολής μου θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην προβείτε στη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προς τους συμπολίτες μας που δε θα πληρώσουν αυτό το νέο έκτακτο φόρο, από τη στιγμή που θα έχετε εισπράξει το οφειλόμενο προς την υπηρεσία σας ποσό.

Ακόμη θα ήθελα να σας προτρέψω να περιμένετε τόσο την απόφαση του ΣτΕ (2/12/2011), όσον αφορά στις προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά του ειδικού τέλους, όσο και μια πιθανή νομοθετική ρύθμιση που τυχόν προκύψει μετά την πίεση που ήδη ασκούν – διά των εκλεγμένων τους οργάνων – οι ΟΤΑ προς την κυβέρνηση.

Σας ενημερώνω δε πως ο δήμος μας θα λάβει μέτρα ενεργητικής συμπαράστασης προς τους κατοίκους που αδυνατούν να πληρώσουν το συγκεκριμένο ειδικό τέλος, στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη θετική σας στάση και επαφίεμαι στην κοινωνική σας ευαισθησία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.