Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Καφές στο δημαρχείο μετά την παρέλαση (φωτό)

1

Μετά την παρέλαση σήμερα στο Αγρίνιο, ακολούθησε η εθιμοτυπική προσφορά καφέ από τη δημοτική Αρχή στο Δημαρχείο .
Παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης   Παναγιώτης Κουρουμπλής που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση  στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940στο Αγρίνιο. Επίσης ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Σωμάτων Ασφαλείας και Φορέων.
Δεν παρέλειψαν μάλιστα οι εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου να  καθίσουν και σε κεντρική καφετέρια της πόλης.
“Τιμούμε σήμερα την ανδρεία, την περηφάνια και τη φιλοπατρία του ελληνικού έθνους. Τιμούμε όσους ηρωικά έδωσαν τη ζωή τους για την τιμή και την πατρίδα, σ’ εκείνους που έδωσαν τον μεγάλο αγώνα για την Ελευθερία. Σήμερα που ο Δήμος Αγρινίου τιμάει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στέλνουμε παντού το μήνυμα ότι έχουμε τη δύναμη και τη βούληση, αντλώντας διδάγματα από την ιστορία μας, να ξαναδώσουμε στον τόπο μας, την προοπτική, το κύρος και τον δυναμισμό που του αξίζει”, σημείωσε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου σχολιάζοντας το νόημα του σημερινού εορτασμού.

Δείτε φωτό και τις δηλώσεις του δημάρχου Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου
2

3

4

5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.