Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Καύσωνας και το νερό…νεράκι

mataragaΟ δήμος Αγρινίου από χθες ενημέρωσε πως θα προβεί σε καθημερινές νυχτερινές διακοπές νερού καθώς παρά τις επανειλημμένες ανακοινώσεις για ορθολογική χρήση  δεν υπήρξε ευαισθητοποίηση.
Η διάρκεια των διακοπών θα είναι τις νυχτερινές ώρες 01.00.-05.00, σε όλη την επικράτεια του δήμου και ιδιαίτερα στις περιοχές που, σύμφωνα με τον δήμο, παρατηρείται αδικαιολογήτως υπερβολική κατανάλωση.
Αυτό είναι και ο λόγος που σημειώθηκαν διακοπές σε διάφορα σημεία του δήμου. Πολίτες επικοινώνησαν με το agrinionews.gr διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ωστόσο υπογραμμίζουμε πως υπήρξε σχετική προειδοποίηση.
Θα σταθούμε όμως στις διαμαρτυρίες κατοίκων της Ματαράγκας Μακρυνείας όπου υπάρχουν σημεία που το νερό έχει διακοπεί- σύμφωνα με τις καταγγελίες- εδώ και δύο μέρες αλλά και της Λεπενούς όπου εμφανίζονται  εδώ και 15 ημέρες τα προβλήματα, που εν μέσω καύσωνα δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των κατοίκων.
Το agrinionews.gr μεταφέρει τη δυσαρέσκεια τους ελπίζοντας οι αρμόδιοι να βρουν άμεσα λύσεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Μαίρη Τ.

  Και να βρωμάει το νερό, όπως αναφέρει παραπάνω σχολιαστής, τι τους νοιάζει τους αρμόδιους… Αυτοί εμφιαλωμένο θα πίνουν, αλίμονο στα παντοτινά κορόιδα!

 2. Γιωργος

  1) Εντάξει το να κόβεις το νερό από όπου μπορείς για να έχει απόθεμα η πόλη του Αγρινίου έχει μια … λογική …

  Το να το στερείς όμως, από άλλα χωριά και πέριξ του κέντρου συνοικίες , και να κατηγορείς κιόλας το κόσμο αυθαιρετα για σπαταλη είναι σωστό ?

  Αλλά είπαμε το νερό είναι του Αγρινίου.

  2) Μα πως γίνεται να μυρίζει άσχημα το νερό ;
  Μου φαίνεται οτι ξεχνάτε πολύ εύκολα. Το 2010 ο τέως δήμαρχος δεν έδωσε 2,000,000 ευρώπουλα για την αναβάθμιση του διυλιστηρίου στη Σπολάιτα για να πίνουμε καθαρό νεράκι ?

  τι έγινε λοιπόν δεν δουλεύει το διυλιστήριο ?

  3) όσο αφορά τα παραλίμνια χωριά τι να πούμε, ας απολαυσουν την … άρτια … εξυπηρέτηση της ημιιδιωτικής πρωτοβουλίας ( κατι σε ΣΔΙΤ θυμίζει) που επέβαλαν και εφαρμόζουν εδώ και χρόνια οι εκλεγμένοι αιρετοί στη πλάτη των χαχόλων χωριατών .

  Ελα μωρέ τώρα .. κοντά στη λίμνη είναι ας πάρουν τους κουβάδες τους τα βυτία τους και ας τα γεμίσουν με φρέσκο δροσερό νεράκι.
  Απ΄ την παραγωγη στη καταναλωση .

  Και έτσι δεν θα καίμε και πολύ ηλεκτρικό ρεύμα για αντλιοστάσια και θα κάνουμε και οικονομίες κλίμακας στο δήμο.
  Να περισευει και τιποτα να τρώνε τα κομματόπαιδα δηλαδή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.