Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Κεφαλόβρυσο: κλείσιμο την Τρίτη και “τελεσίγραφο” στους βουλευτές

Κεφαλόβρυσο: κλείσιμο την Τρίτη και “τελεσίγραφο” στους βουλευτές

Διακοπή κυκλοφορίας από 14.00 της Τρίτης έως 12.00 της Τετάρτης -“Τελεσίγραφο” στους βουλευτές να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.
DSCN03901Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 08/02 στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου συνέλευση της Παναιτωλοακαρνανικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών για τον προγραμματισμό των κινητοποιήσεων και – σύμφωνα με την ανακοίνωση- αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Μαζική συμμετοχή στο Παναγροτικό Συλλαλητήριο της Αθήνας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου. Η μετάβαση στην Αθήνα θα γίνει με λεωφορεία και Τρακτέρ. Η παραμονή στη πλατεία Συντάγματος θα εξαρτηθεί από την στάση της Κυβέρνησης.
2. Σύσκεψη την Τρίτη 9/2 και ώρα 20:00 με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού, για συντονισμό δράσεων κατά του νομοσχεδίου για το φορολογικό και ασφαλιστικό.
3. Συνέχιση του αποκλεισμού στον κόμβο Κεφαλόβρυσου. Την Τρίτη 09/02 ο Κόμβος θα αποκλειστεί από 14:00 έως 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 10/02.
“Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Βουλευτές του Νομού έως την Τετάρτη 10/2, να ενημερώσουν με ανοικτή επιστολή στα ΜΜΕ τον λαό της Αιτωλοακαρνανίας, τι προτίθενται να ψηφίσουν σε περίπτωση που το νομοσχέδιο κατατεθεί για ψήφιση. Στην περίπτωση που μας αγνοήσουν θα το εκλάβουμε ως υπερψήφιση του νομοσχεδίου και θα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συντονιστικού.

Στο μπλόκο Ευήνου ο δρόμος προγραμματίζεται να κλείσει 17.00-20.00 την Τρίτη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.