Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

"Κινέζικο Ενδιαφέρον" για προιόντα της Αιτωλοακαρνανίας (!)

"Κινέζικο Ενδιαφέρον" για προιόντα της Αιτωλοακαρνανίας (!)

Αυτή τη φορά οι ειδήσεις έρχονται από τη μακρινή Σαγκάη. Έκει έγινε η Έκθεση F.H.C το περασμένο μήνα, που αφορούσε στους τομείς των τροφίμων και των ποτών αλλά και προϊόντων συσκευασίας τροφίμων, ξενοδοχειακού εξοπλισμού και εξοπλισμού εστιατορίων, η οποία συγκέντρωσε χιλιάδες εκθέτες αλλά και ενδιαφερομένους από όλο τον κόσμο.
Στην έκθεση αυτή συμμετείχε το επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Τέσσερις επιχειρήσεις από τη περιοχή μας, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων, με τις τρεις να αφορούν στη ελαιοκομία(επεξεργασία βρώσιμων ελαιών και ελαιόλαδο) και την μία στην ζαχαροπλαστική και την κουλουροποιΐα, ταξίδεψαν ως τη πόλη αυτή της Άπω Ανατολής για την έκθεση αυτή. Πρόκειται για τις: ΗΛΙΔΑ Α.Ε., Ι. ΚΟΡΔΑΤΟΣ Α.Ε., ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε. και Αφοι ΚΟΥΤΕΡΗ Ο.Ε.
Το ουσιαστικό από την έκθεση αυτή είναι ότι-πέραν των πολλών επισκεπτών κυρίως από χώρες της Ασίας- υπήρξαν τουλάχιστον πενήντα ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Κίνα που εξέφρασαν την επιθυμία για εισαγωγή προϊόντων μας στη τεράστια αυτή αγορά.
Λέτε λοιπόν να ρθεί η ώρα το λάδι που βγαίνει από την αιτωλοακαρνάνικη γη να πουλιέται στους κινέζους;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.