Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Aγρινιώτης κινδύνεψε άμεσα από τη φωτιά στο “Norman Atlantic”

Aγρινιώτης κινδύνεψε άμεσα από τη φωτιά στο “Norman Atlantic”

norman_diasosi4

διασώθηκε και είναι στο Μπάρι , φέρει ελαφρά τραύματα,

Η διάσωση των επιβατών του “Norman Atlantic” είναι σε εξέλιξη, η αγωνία παραμένει για 188 άτομα ενώ στη λίστα όσων έχουν διασωθεί είναι αρκετοί αιτωλοακαρνάνες, τέσσερις τουλάχιστον οδηγοί νταλίκας.
Ενας εξ’ αυτών ο Σωτήρης Σταμπολίτης βίωσε άμεσα τον κίνδυνο της φωτιάς, μάλιστα φέρει μικρά εγκαύματα και τραυματισμό στο πόδι .

Ο Σ.Σταμπολίτης, οδηγός νταλίκας η οποία κάηκε ολοσχερώς, σύμφωνα με τις πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα απ’ όπου διασώθηκε και επιβιβάστηκε στο παραπλέον Spirit of Piraeus όπως και ο συγγενής του, επίσης οδηγός νταλίκας, Βασίλης Μαυραγάνης από την Παραβόλα.
Το agrinionews.gr μίλησε με οικείο του πρόσωπο που διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του, φέρει όμως τράυματα και τώρα εχει μεταφερθεί στο Μπάρι.

Θυμίζουμε πως στο πλοίο βρέθηκαν και  οι Χρήστος Αγγελόπουλος  από Αγρίνιο , Χρήστος Πέρλης από Παλιάμπελα (oδηγοί νταλίκας έχουν διασωθεί )Μάνθος Μαργαρίτης από παλαιό Χαλκιόπουλο ο οποίος εργάζεται στο προσωπικό του πλοίου ενώ  υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα άτομα από  Ναύπακτο  και Μεσολόγγι και δεν αποκλέιεται οι αιτωλοακαρνάνες να είναι τελικώς περισσότεροι καθώς συνεχώς προκύπτουν νέες πληροφορίες για άτομα από την περιοχή μας.

Σημειωτέον πως το πλοίο «Spirit of Piraeus», που μετέφερε 49 διασωθέντες επιβάτες του «Norman Atlantic» έδεσε στις 08:30 το πρωί στο Μπάρι. Οι διασωθέντες, μεταξύ αυτών και οι Αιτωλοακαρνάνες  τώρα εξετάζονται από γιατρούς για να διαπιστωθεί εάν πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

29EB7ED9A3D76369D8366F604920994B

25DB1A54D1A764510E79802AEE556ADF

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.