Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις σήμερα των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Κινητοποιήσεις σήμερα των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου

Tο  Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου,   πραγματοποιεί σήμερα ώρα 10:00 π.μ. ανοιχτή γενική  συνέλευση  στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αγρινίου. Η συνέλευση, όπως αναφέρει το Σωματείο γίνεται  «για να διαμαρτυρηθεί και να καλέσει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις  όλους τους φορείς και τους πολίτες της Αιτωλ/νίας με θέματα όπως:Άμεση  καταβολή  των  δεδουλευμένων, Ελλείψεις  Προσωπικού
Νέο Ενιαίο  Μισθολόγιο , Ελλείψεις  στοιχειωδών  υλικών για  την  λειτουργία  του  Νοσοκομείου , Υπηρεσίες Υγείας  προς  τους  πολίτες.
Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας. Μεταξύ άλλων  είναι απλήρωτοι για τις νύχτες – αργίες για το Πεντάμηνο Δεκέμβριος 2010 ως τον Απρίλιο του 2011. Οι προμηθευτές εκβιάζουν με μποϊκοτάζ – τα Νοσοκομεία αδειάζουν από υλικά.

Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό που σε περίοδο οικονομικής κρίσης πρέπει  να ενισχύεται και όχι, να απαξιώνεται, να υποβαθμίζεται και να διαλύεται.Παρακαλούνται  όλοι  οι  εργαζόμενοι  να  δώσουν  δυναμικό  παρόν  στην  Γενική  Συνέλευση  γιατί  μόνο  έτσι  μπορούμε  να  απαιτήσουμε, να  διεκδικήσουμε, να  κατακτήσουμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.