Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κι όμως: Οι μεγαλύτερες αθλητικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο έρχονται για τη πόλη μας από το Στίβο!

Κι όμως: Οι μεγαλύτερες αθλητικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο έρχονται για τη πόλη μας από το Στίβο!
Για μια ακόμη χρονιά η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, στην κατάταξη του Στίβου του 2008, είναι ο πρώτος Σύλλογος στην περιοχή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς (Νομοί Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας), και 15ος Σύλλογος στην πανελλήνια κατάταξη των 334 αθλητικών Συλλόγων της Χώρας που ασχολούνται με τον κλασικό αθλητισμό (Στίβο).
Όπως αναφέρει η ίδια η ΓΕΑ σε ανακοίνωση της: “Την περίοδο 2008 το τμήμα Στίβου της ΓΕΑ, στα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα, συγκέντρωσε συνολικά 4.958 βαθμούς και η θέση που κατέλαβε φιγουράρει μεταξύ των μεγάλων Σωματείων της Πρωτεύουσας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, της Λάρισας και των Ιωαννίνων.
Το εντυπωσιακό άλμα της ΓΕΑ, από την 33η θέση με 3.382 βαθμούς το 2007, στη 15η θέση του 2008 με 4.958 βαθμούς, είναι αποτέλεσμα της σοβαρής και υπεύθυνης προετοιμασίας που γίνεται στους αθλητές και τις αθλήτριες του Στίβου από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και καθηγητές Φ.Α. Μπάμπη Ποσονίδη, Νίκο Γαλούνη, Μάκη Παλιογιώργο, Παναγιώτη Κουτσιαύτη και Γεωργία Τρομπούκη.”
Τρείς αθλητές της ΓΕΑ είναι μέλη της εθνικής ομάδας Στίβου: Ελένη Νικολοπούλου, Ελευθερία Ζαπαντιώτη και ο αθλητής Κώστας Τουσιές.
Το σχόλιο μας: Άραγε γνωρίζουμε πολλοί από εμάς ότι ο στίβος στη πόλη μας είναι τόσο ψηλά σε πανελλήνια κατάταξη ;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.