Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Κλήρωση αγώνων play-out Α’ Κατηγορίας

Κλήρωση αγώνων play-out Α’ Κατηγορίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων PLAY-OUT της Α’ κατηγορίας, περιόδου 2012-2013, όπως αυτό βγήκε μετά από δημόσια κλήρωση, που έγινε την 2-4-2013 σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου Θεόδωρος Πασσιόπουλος στο Μεσολόγγι. Οι αγώνες ορίστηκαν ως εξής :

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ……………….. ΣΑΒΒΑΤΟ 6-4-2013 ΩΡΑ 17:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

——————————————————————————————–

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ……………….. ΤΕΤΑΡΤΗ 10-4-2013 ΩΡΑ 17:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

——————————————————————————————–

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ……………….. ΣΑΒΒΑΤΟ 13-4-2013 ΩΡΑ 17:00

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Σύμφωνα με την ΕΠΣΝΑ , τα πρώτα αναγραφόμενα σωματεία έχουν την έννοια του γηπεδούχου και είναι υπεύθυνα για την εξασφάλιση του γηπέδου (χάραξη γραμμών, τοποθέτηση διχτυών, αλλαγή χρώματος εμφάνισης αν χρειαστεί κ.λ.π.) και εξόφληση εξόδων διαιτησίας και ιατρού-νοσηλευτή αγώνα, πλην της 3ης αγωνιστικής, όπου τα έξοδα διαιτησίας και ιατρού θα εξοφληθούν εξ ημισείας από τα διαγωνιζόμενα σωματεία.

Η βαθμολογία που ξεκινούν οι αγώνες των play-out είναι η εξής:

Ολυμπιακός Παναιτωλίου .. 3

Aπόλλων Δοκιμίου ………… 3

Ηρακλής Αστακού ………… 1

Αμφίλοχος ………………….. 0

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στα αποτελέσματα play-out και σε περίπτωση που υπάρχει εκ νέου ισοβαθμία, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο ή σωματεία που είχαν την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο. Τα δύο τελευταία σωματεία της βαθμολογίας υποβιβάζονται στην Β’ κατηγορία.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ , ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου  ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ θα διεξαγχθεί στο γήπεδο Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ( Ενωσιακό ) στο Μεσολόγγι ενώ ο άλλος αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ θα διεξαγχθεί στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου.

www.hraklhsast.com/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.