Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Κλείνει ξανά τη Θύρα 6 η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Κλείνει ξανά τη Θύρα 6 η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωση εκφράζει «τη θλίψη και αγανάκτησή της, για τη συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων “φιλάθλων” στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας» αναφέροντας ως αποκορύφωμα τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο. «Η ενέργεια αυτή στρέφεται ευθέως κατά του Παναιτωλικού», σχολιάζει η ΠΑΕ και τονίζει πως θα επιφέρει ποινή που θα πλήξει οικονομικά την ομάδα. Αναφέρει μάλιστα πως επεδίωξε και είχε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, με στόχο να προλάβει τέτοια ανεπίτρεπτα φαινόμενα. «Οι υποσχέσεις που δόθηκαν στις παροτρύνσεις μας, δεν τηρήθηκαν και κάποιοι ελάχιστοι εξ’ αυτών αποδεικνύεται πως δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας πρόβλημα και στους οργανωμένους φιλάθλους και στην ίδια την ομάδα», σχολιάζει η ΠΑΕ. Γνωστοποιεί μάλιστα την απόφαση να κλείσει από σήμερα η Θύρα 6, «προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα».
IMG_5807

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη και αγανάκτησή της, για τη συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων (είναι δύο, τρεις, πέντε;) “φιλάθλων” στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο.
Η ενέργεια αυτή στρέφεται ευθέως κατά του Παναιτωλικού.
– Στοίχισε τον ελαφρύ (ευτυχώς) τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας που βρίσκονταν στο σημείο εκείνο και μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
– Θα επιφέρει ποινή που θα πλήξει οικονομικά την ομάδα μας, δίνοντας συνέχεια σε προηγούμενες ποινές, παρά την ανακοίνωση – προειδοποίηση που πρόσφατά εκδώσαμε.
– Είναι έξω από τις αρχές του Συλλόγου μας, τις οποίες υιοθετεί και κάνει πράξη η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.
Η διοίκηση της ΠΑΕ επεδίωξε και είχε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, με στόχο να προλάβει τέτοια ανεπίτρεπτα φαινόμενα. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν στις παροτρύνσεις μας, δεν τηρήθηκαν και κάποιοι ελάχιστοι εξ’ αυτών αποδεικνύεται πως δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας πρόβλημα και στους οργανωμένους φιλάθλους και στην ίδια την ομάδα.
Η Θύρα 6 στο πέταλο του γηπέδου μας επαναλειτούργησε πριν ενάμιση χρόνο, με την δέσμευση όσων τη χρησιμοποιούν, ότι η συμπεριφορά τους θα είναι αντάξια των αρχών και αξιών που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός, ο οποίος είναι σταθερά προσηλωμένος, κατά της βίας και της απρεπούς συμπεριφοράς.
Το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας, δεν έχει ανάγκη από κροτίδες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, «όπλα» και «αντιμαχόμενους στρατούς».
Η απόφασή μας είναι να κλείσει από σήμερα η Θύρα 6, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Καλούμε τους φιλάθλους να σταθούν κοντά στην ομάδα και στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σε όσα ακολουθούν. Δίνοντάς της δύναμη για τη νίκη, την επιτυχία, τη διάκριση, με πολιτισμένο και φίλαθλο τρόπο, όπως κάνουν πάντα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.