Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Κλείνουν σήμερα τα ψηφοδέλτια για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων

Κλείνουν σήμερα τα ψηφοδέλτια για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων

Μέχρι τις 3 το μεσημέρι σήμερα πρέπει να έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους οι συνδυασμοί που θέλουν να διεκδικήσουν την προεδρία και την πλειοψηφία στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων.
Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν αύριο στις 5.30 το απόγευμα στον πολυχώρο Πολιτεία στη Πάτρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στον δήμαρχο της Πάτρας ως τον πρώτο τη τάξη ενδοπεριφερειακά, προερχόμενο από το κέντρο της Περιφέρειας.
Από το πρωί για τον συνδυασμό στον οποίο επικεφαλής θα είναι ο δήμαρχος Αγρινίου κ Μοσχολιός, υπάρχει σύσκεψη στο δημαρχείο Αγρινίου προκειμένου να φροντιστούν όλες οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει και ανεξάρτητη υποψηφιότητα Δημαρά από τον Πάτρα ενώ από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας επικρατέστερος για το χρίσμα είναι ο δήμαρχος Πηνειού (περιοχή της Γαστούνης) κ. Καστρινός. Οι υποψήφιοι που πρόσκεινται στο ΚΚΕ αναμένεται να εκφράσουν την αντίθεσή τους με τις διαδικασίες του Καλλικράτη και τη διαφωνία τους με την γενικότερη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.