Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Κλείνουν υποψήφιους, προγράμματα όμως;

agrinioΑγώνα δρόμου κάνουν οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις για να κλείσουν υποψηφίους. Δεν θα σταθούμε σε πιο σημείο βρίσκεται για τον κάθε συνδυασμό αυτή η διαδικασία, μια κοινή όμως συνισταμένη φαίνεται ότι προκύπτει:

Τι γίνεται με τα προγράμματα και τα σχέδια που υπάρχουν για τον ευρύτερο Δήμο Αγρινίου την τετραετία που μας έρχεται;

Ποιοι είναι οι στόχοι του κάθε συνδυασμού; Με ποια “εργαλεία” θα το υλοποιήσει; που  θα βρει χρήματα. Για το τελευταίο βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο σε όλο το αστάθμητο κλίμα που υπάρχει αλλά τουλάχιστον υπάρχει κάποια γενική έστω κατεύθυνση;

Μέχρι στιγμής οι προγραμματικές δηλώσεις ξεκινούν είτε από το πλαίσιο γενικών αναφορών με αυτοδιοικητικό η κομματικό περιεχόμενο και δεν έχουν εξειδικευθεί. Αυτό γίνεται άλλοτε σε λιγότερο άλλοτε σε περισσότερο βαθμό.Απεναντίας η όποια συζήτηση για τα αυτοδιοικητικά γίνεται χωρίς κάποια εξειδικευμένη προγραμματική σύγκλιση συγκεκριμένα για το τι πρέπει να γίνει  στην περιοχή του Αγρινίου.

Όπως και να έχει, το παραπάνω καταλογίζεται ως έλλειμα στην όλη διαδικασία και ίσως έπρεπε να προηγηθεί.

Άγριος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.