Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά διόδια στο Ρίο, προσαγωγές στην Πάλαιρο

Κλειστά διόδια στο Ρίο, προσαγωγές στην Πάλαιρο

 

Φαίνεται ότι οι παλιές καλές εποχές του Αυγούστου των διακοπών χωρίς ειδήσεις και με διακοπές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δεν είναι τυχαίο ότι η περιοχή βρίθει από ειδήσεις για θέματα μειονοτικά και μεταναστών.

Συγκεκριμένα κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, εξαιτίας κινητοποιήσεων κατοίκων του Ρίου που διαμαρτύρονται για την παρουσία σκηνιτών Ρομά κάτω από την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, καταγγέλοντας και σημαντικές παραβατικές συμπεριφορές. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές.

Παράλληλα στην Πάλαιρο έγιναν το πρωί μαζικές προσαγωγές μεταναστών που περπατούσαν στο δρόμο που συνδέει το θέρετρο με τον Μύτικα, καθώς κάτοικοι διαπίστωσαν ότι μεγάλος αριθμός προχωρούσε χωρίς να ξέρει την περιοχή επί της επαρχιακής οδού. Πιθανολογείται ότι οι μετανάστες είχαν μεταφερθεί εκεί για να φύγουν παράνομα με σκάφος στο Ιόνιο και οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν στο Α.Τ. Βόνιτσας για να διαπιστωθεί πόσοι είναι νόμιμα στη χώρα μας και ποιος όχι.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.