Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Κλειστή επ’ αόριστον η Εθν. Οδός Πατρών-Κορίνθου;

Κλειστή επ’ αόριστον η Εθν. Οδός Πατρών-Κορίνθου;

Από τις 9 το πρωί οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν κλείσει τα διόδια του Ρίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου. Μάλιστα, άπαντες μιλούν για την πιο ογκώδη συγκέντρωση μέχρι σήμερα, ενώ οι εκπρόσωποί τους αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η εν λόγω κατάληψη του οδοστρώματος να συνεχιστεί απ’ αόριστον…

 Όσον αφορά τη Γέφυρα, αυτή προς το παρόν παραμένει ανοιχτή, καθώς οι Αχαιοί ταξιτζήδες περιμένουν τους συναδέλφους τους από την Αιτωλοακαρνανία για να ενισχύσουν τον κοινό τους αγώνα. Κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια ενδέχεται να κλείσουν και τα συγκεκριμένα διόδια.

 Λόγω των τελευταίων κινητοποιήσεων από τη Γέφυρα ΑΕ υπογραμμίζουν, ότι έχουν διέλθει περισσότερα από 30.000 οχήματα δίχως να πληρώνουν το προβλεπόμενο αντίτιμο. Γι’ αυτό το λόγο, δεν αποκλείουν να προσφύγουν στα δικαστήρια για διαφυγόντα κέρδη, καθώς όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται, παραβιάζεται η σύμβαση που έχουν υπογράψει με το δημόσιο και η οποία προβλέπει την απρόσκοπτη λειτουργία και εκμετάλλευση των συγκεκριμένων διοδίων από την πλευρά τους.

 Σε κάθε περίπτωση η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.