Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Κλοπή από Ρομά σε κατάστημα της οδού Μπαϊμπά

Κλοπή από Ρομά σε κατάστημα της οδού Μπαϊμπά

ΦΩΤΟ 068Άλλη μια κλοπή σημειώθηκε σε κεντρικό κατάστημα του Αγρινίου. Χθες δύο ανήλικοι αθίγγανοι εισέβαλαν σε κατάστημα γυναικείων ρούχων, στο κέντρο του Αγρινίου στη συμβολή των οδών Μπαϊμπά και Γρίβα και αφαίρεσαν από το ταμείο 400 ευρώ.
Οι δράστες της θρασύτατης κλοπής έγιναν αντιληπτοί από γείτονες του καταστήματος, καθώς οι εργαζόμενοι στο μαγαζί ήταν απασχολημένοι. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους ανήλικους, ενώ οι εργαζόμενοι και ένας εκ των ιδιοκτητών μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν για το συμβάν.

sinidisi.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Γρήγορα στην Επιτροπή που έφτιαξε ο δήμαρχος για την παραβατικότητα των ρομά!! Αλλά κι εσείς με το κατάστημα, εδώ που τα λέμε, τι σόι απασχόληση είχατε και μπήκαν οι ανήλικοι μέσα στο μαγαζί, άνοιξαν το συρτάρι και σας πήραν τα λεφτά κι έγιναν αντιληπτοί απ’ τους γείτονες;;; Δεν κρεμάγατε και μία ταμπέλα που να λέει: Μπάτε ελεύθερα και κλέψτε!!! Εδώ μάλλον η Αστυνομία, τους ιδιοκτήτες θα πρέπει να συλλάβει για παραμέληση εποπτείας του Ταμείου τους!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.