Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές Δράσεις Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία

Κοινές Δράσεις Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Ομοσπονδίας Ατόμων με αναπηρία

ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

& ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αντώνη Χαροκόπο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων είχε, χθες 11-10-12, οΓενικός Γραμματέας τηςΑποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, αφού ενημέρωσαν το Γενικό Γραμματέα για τις δράσεις των σωματείων της, καθώς και για τον αριθμό των ατόμων που τα απαρτίζουν, του εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την πιθανή ενοποίηση των κέντρων και των ιδρυμάτων τους με τα νοσοκομεία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τον ΕΟΠΥΥ και το ΚΕΠΑ.

Ο κ. Αγγελάκας διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ότι θα μεσολαβήσει, άμεσα, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς του υπουργείου Υγείας και να εκθέσουν το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Πρότεινε δε, να δημιουργηθούν κοινές δράσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα όπως η εθελοντική αιμοδοσία και η δωρεά οργάνων.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.