Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Κοινη δράση για τη δημόσια Υγεία στο Νομό επιδιώκει το Συντονιστικό Μεσολογγίου

Κοινη δράση για τη δημόσια Υγεία στο Νομό επιδιώκει το Συντονιστικό Μεσολογγίου

To Συντονιστικό Φορέων- Συλλόγων Μεσολογγίου ανακοινώνει τα εξής:
nosokomio mesologgi xiromeronewsΠραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου συνάντηση προκειμένου να καθοριστεί η δράση μας για την προάσπιση του Νοσοκομείου και των δομών Υγείας στη περιοχή.
Στη σύσκεψη αυτή( που πραγματοποιήθηκε 40 μέρες μετά την έλευση του Αναπλ. Υπουργού κου Γρηγοράκου και τις υποσχέσεις που έδωσε) αποφασιστήκαν τα εξής:
-Να ζητηθεί συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου ώστε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναφορικά με το υπόμνημα και τα επόμενα αιτήματα που επιδόθηκαν στην ηγεσία του Υπουργείου. Ήδη σήμερα κατόπιν επαφών προγραμματίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο για την Τέταρτη 24 Σεπτεμβρίου.
-Να υπάρξει συνεννόηση με τους Φορείς του Αγρινίου προκειμένου να αναπτυχτεί κοινή δράση ενάντια στην υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας στο Νομό. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη κινητοποίηση που θα γίνει στο Αγρίνιο το Σάββατο 20/09 στις 10 πμ (μηχανοκίνητη πορεία με αφετηρία τα παλιά σφαγεία του Αγρινίου και κατάληξη το Νοσοκομείο) με κεντρικό αίτημα την ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ στο Νομό.
-Να υπάρξει τις επόμενες μέρες, μέχρι τη συνάντηση στο Υπουργείο ,νέα σύσκεψη στην οποία θα αποφασιστούν οι νέες μορφές κινητοποιήσεων μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. χριστινα

    οριστικη λυση ειναι η ανατροπη της κυβερνησης και λυπαμαι γιατι δεν το λει κανενας σας …ολα τα αλλα μπαλωματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.