Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Κοινωνικό Ιατρείο στο Μεσολόγγι

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κοινωνικού Ιατρείου Μεσολογγίου τη Τέταρτη 27 Φεβρουαρίου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλα, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπους φορέων αλλά και πολιτών

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε μετά την τελετή : Με διακατέχουν ανάμεικτα συναισθήματα αυτή τη στιγμή . Από τη μια νιώθω ικανοποίηση που συμβάλουμε ως δημοτική αρχή με άλλη μια δομή σε ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας που πλήττεται από την κρίση και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ούτε καν στις βασικές του ανάγκες. Από την άλλη όμως αντιλαμβάνομαι όπως και εσείς ότι δεν είναι αρκετές τέτοιες προσπάθειες να λύσουν το πρόβλημα. Αυτή η κοινωνική δομή μαζί με το κοινωνικό παντοπωλείο θα δώσουν τη βοήθεια που χρειάζονται εμπράκτως. Θέλω να ευχαριστήσω το Σεβασμιότατο και την Ιερά Μητρόπολη για τη παραχώρηση του χώρου και τη συνεργασία αυτά τα δυο χρονιά, τους εθελοντές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ιδιαίτερα αυτούς που προσφέρουν και ιατρικό εξοπλισμό. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σε αυτή τη κρίση που βαθαίνει κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος και αβοήθητος.

Το κοινωνικό ιατρείο βρίσκεται στο χώρο των πρώην Ιατρείων του ΙΚΑ.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου

Δευτέρα απόγευμα

1μμ έως 3μμ Δερματολόγος (Αγγελική Καρέτσου)

4μμ έως 6μμ Γενικής Ιατρικής (Ρόμπολα Αμαλία)

6:30μμ έως 7:30μμ Ορθοπεδικός (Γκέκας Νικόλαος)

Τετάρτη Απόγευμα

1μμ έως 3μμ Νευρολόγος (Ζώτου Κερασία)

3μμ έως 5μμ Ορθοπεδικός (Τσώλος Ιωάννης)

5μμ έως 7μμ Παθολόγος (Μουρκούσης Νικόλαος)

Σάββατο Πρωί

9πμ έως 11πμ Παιδίατρος (Κόλλια Κορίνα)

11πμ έως 1μμ Γυναικολόγοι (Παλυκήρας Μιχαήλ, Νικολακόπουλος Αθανάσιος)

* Η κυρία Βασιλική Σταμάτη-Σουβαλιώτη οφθαλμίατρος θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίος στο Ιατρείο της δωρεάν.

* Η κυρία Αλεξάνδρα Κώτση οφθαλμίατρος θα δέχεται 7 άτομα εβδομαδιαίος στο Ιατρείο της δωρεάν επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου 7 στο Μεσολόγγι.

* Η κυρία Κουτρουμάνη Σοφία Βιοπαθολόγος θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίος στο Ιατρείο της δωρεάν που βρίσκεται επί της οδού Δεληγιώργη 15 Μεσολόγγι για τον βασικό αιματολογικό έλεγχο.

* Η Κυρία Πολονύφη Ζωή Παιδίατρος θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίος στο Ιατρείο της καθώς και 5 παιδιά για εμβολιασμό δωρεάν.

* Θα παρέχετε δωρεάν φυσικοθεραπεία σε κατόχους κάρτας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:30πμ έως 2μμ στο Κ.Α.Π.Η.

Νοσηλευτές

Παλιούρα Ζωή 5μμ έως 7μμ απόγευμα, επισκέπτρια υγείας

Δημοπούλου Γιώτα, Δευτέρα 6μμ έως 7:30μμ, Τετάρτη 3μμ έως 5μμ, Σάββατο 10πμ έως 12πμ (Νοσηλεύτρια)

Ελένη Κακαλή, Σάββατο 11πμ έως 1μμ (Μαία)

Μουλαροκώστα Χρύσα (Νοσηλεύτρια)

Γιώτα Ράπτη (Νοσηλεύτρια)

Εθελοντές

Παπαχρήστου Ιωάννα (Κοινωνιολόγος)

Σταματάτου Σοφία (Ψυχολόγος)

Ελένη Μπάθα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.