Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Κοντά σε επιθετικό

243

Συμφωνία με Βασιλείου. Σενάριο για Παπαδόπουλο. 

Το ρόστερ του Παναιτωλικού σιγά σιγά συμπληρώνεται με τα κενά της ομάδας να έχουν ως επί το πλείστον καλυφθεί. Οι ιθύνοντες του αγρινιώτικου συλλόγου εστιάζουν πλέον την προσοχή τους στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, ενός επιθετικού περιοχής και ενός ακόμη που θα αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, χωρίς πάντως να βιάζονται να… αποφασίσουν.
Η συμφωνία του Παναιτωλικού με τον Στέλιο Βασιλείου που ανήκει στην ομάδα του Λεβαδειακού είναι δεδομένη, αφορά συμβόλαιο 2,5 ετών, με τα «καναρίνια» να έχουν ήδη ενημερώσει την ομάδα της Βοιωτίας για το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον προσεχή Γενάρη όταν και αναμένεται τελικώς να έρθει στο Αγρίνιο, χωρίς να αποκλείεται και άμεσα θετική εξέλιξη, να βρεθεί δηλαδή η φόρμουλα και ο παίκτης  να ενταχθεί από τώρα στο ρόστερ, καθώς προς την κατεύθυνση αυτή γίνονται προσπάθειες.
Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τον Παναιτωλικό να είναι σε προχωρημένες επαφές με δύο ξένους επιθετικούς και πιθανότατα ο ένας θα ντυθεί στα κιτρινομπλέ.
Παράλληλα ένα όνομα που «έπαιξε» και στο πρόσφατο παρελθόν, αυτό του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ήρθε τις τελευταίες ημέρες ξανά στην επιφάνεια για τον Παναιτωλικό. Ο ποδοσφαιριστής που αναζητά ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να είχε έρθει σε μια πρώτη διερευνητική επαφή με τους αγρινιώτες ωστόσο το οικονομικό αποτέλεσε αγκάθι και η περίπτωσή του θεωρείται δύσκολη και δεν φαίνεται πλέον να απασχολεί την ομάδα του Αγρινίου.

 

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.