Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

Κοπή Βασιλόπιτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου

DSCN5576

παρουσία του Μητροπολίτη Κοσμά

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κων/νου, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της Βασιλόπιτας στο  Σχολείο με την παρουσία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Κοσμά.

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης του σχολείου αναφέρει:

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο γονέων, αλλά ιδιαίτερα τους μαθητές για την πρόσκληση και την ευκαιρία που του δόθηκε να επικοινωνήσει μαζί τους και να δώσει την ευλογία του και τις ευχές για το νέο έτος.

Ευχήθηκε στα παιδιά υγεία, χαρά και καλή πρόοδο και στάθηκε σε δυο σημεία και ευχές. Πρώτον να αξιοποιούν πάντα το χρόνο τους και να αντλούν καθημερινά τη γνώση που τους προσφέρεται στο Σχολείο, με επιμέλεια και τάξη και δεύτερον να πλησιάσουν περισσότερο στο Χριστό μιμούμενοι τον Άγιο Βασίλειο που συνδύασε την γνώση των επιστημών με την αγιασμένη ζωή.

Ο Διευθυντής του Σχολέιου και ο  πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και τις ευχές του και ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή χρονιά με υγεία κάνοντας πράξη τα όσα προηγουμένως είχε πει ο Σεβασμιώτατος.DSCN5572 DSCN5574

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.