Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κοπή πίτας στο δημαρχείο Αγρινίου

Κοπή πίτας στο δημαρχείο Αγρινίου

1Δοξολογία στη Μητρόπολη Αγρινίου, χοροστατούντος του   Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά τελέστηκε το πρωί και ακολούθησε η κοπή πίτας στο δημαρχείο όπου παρέστησαν ο δήμαρχος, μελη της δημοτικής αρχής  , η αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά,  εκπροσώποι Σωμάτων Ασφαλείας, αρχών και φορέων.
«Eυχαριστώ όλους για την παρουσία τους στη σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου μας και εύχομαι, υγεία και δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας.
Αυτή η χρονιά, να είναι μια χρονιά, που θα φέρει τα πρώτα σημάδια, θετικά σημάδια, στην πορεία της πατρίδας μας …
Εμείς, ο Δήμος Αγρινίου, ακόμη και κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, με όλες μας τις δυνάμεις θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να επιτύχουμε το καλύτερο για το δήμο και τους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους υπαλλήλους, γιατί παρά τις δυσκολίες αγωνίζονται προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε τομέα..Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά», ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

2 3

4

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.