Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Κορυφώνει τον προεκλογικό της αγώνα η Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία

paisios5

Με την ίδια σύνθεση το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δίνει τη μάχη στην Αιτωλοακαρνανία. Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τους υποψήφιους βουλευτές, τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο και με στελέχη που συμμετέχουν στη Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, επισκέφθηκε έως και σήμερα με τα δύο κλιμάκια που δημιουργήθηκαν, τους Καλλικρατικούς και τους παλαιούς Καποδιστριακούς Δήμους.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, στις  επισκέψεις είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να προάγουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και να  ακούσουν τα παράπονα και τις παρατηρήσεις πάνω στις θέσεις του κόμματος.
Τα στελέχη της ΝΔ υπογραμμίζουν στις επαφές τους την αναγκαιότητα η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα μετά από επτά μήνες κατά τους οποίους η Κυβέρνηση Τσίπρα χρέωσε τη χώρα 90 δις, έπληξε βαρύτατα τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο και τους συνταξιούχους, διέλυσε τον οικονομικό ιστό και την επιχειρηματικότητα και απέτυχε σε όλους τους κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία και η Υγεία. Σημειώνουν επίσης την  “αναγκαιότητα μιας ευρείας συνεργασίας που η Νέα Δημοκρατία  είναι έτοιμη να προχωρήσει με την πλειοψηφία των κομμάτων προκειμένου όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα”.
Σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ  διάχυτη είναι η εκτίμηση στους Αιτωλοακαρνάνες πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέτυχε σε όλους τους τομείς αφού πρώτα παραπλάνησε τον ελληνικό λαό και πως το μόνο που «κατάφερε» ήταν να φέρει ένα νέο και επώδυνο μνημόνιο.
Η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, οι υποψήφιοι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Γεωργία Μπόκα, Χρήστος Παΐσιος, Δημήτρης Μπαλαμπάνης, Σοφία Ανδρίκουλα, Μαρία Φωκά, Παρασκευή Κατσιώπη, Ελισάβετ Λίτου και τα κομματικά στελέχη στο σύνολο του Νομού θα συνεχίσουν μέχρι την Παρασκευή τις επισκέψεις στους δήμους και τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στέλνοντας το μήνυμα πως η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά.
Η προεκλογική περίοδος της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία θα κλείσει την Παρασκευή  18-9-2015 με την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παναγοπούλου (σιντριβάνι) στις 20:30 με κεντρικό ομιλητή  τον πρ. υπουργό και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη.

Οι φωτό δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Νέα Δημοκρατία:

 IMG_2530 mpoka1 mpoka2 mpoka4 mpoka5 mpoka6 mpoka8 mpoka9 paisios paisios1 paisios4

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.