Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Κουβάδες με νερό εναντίον πομπής γάμου!

_DSC5438Ευτυχώς φέτος άργησαν να σφίξουν οι ζέστες διότι φαίνεται ότι αρκετοί συμπολίτες μας ήταν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Ένα σοβαρά οργανωμένο πράγμα έχουμε εδώ στην περιοχή μας, τους γάμους, και φαίνεται ότι αυτό προκαλεί την διάθεση για…ανταρτοπόλεμο σε κάποιους.
Πριν λίγη ώρα μια από τις γνωστές αυτοκινητοπομπές, που ακολουθούν τον γαμπρό ή τη νύφη στον γάμο, διέσχιζε κεντρικό δρόμο στο Αγρίνιο οπότε κάποιος συμπολίτης μας που δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια αποφάσισε να δράσει. Άρχισε να πετά στα διερχόμενα αμάξια νερό από κουβά και μάλιστα όχι μια φορά αλλά κατ’ επανάληψη!
Δεν ξέρουμε αν τον ενοχλούσε ο θόρυβος από τα αμάξια που κόρναραν τη χαρά τους.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρέπει να πάει να ζήσει κάπου στο κέντρο στις πραγματικές πηγές θορύβου. Θα ήταν μια καλή τιμωρία.
Ίσως απλά να να θεωρεί ότι έτσι δίνει τύχη στους νεόνυμφους. Υπάρχει κι ένα ρητό που λέει “βρεγμένος γάμος, τυχερός γάμος”. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έκανε…μουσκίδια αρκετά αυτοκίνητα. Και επιχειρησιακά δεν ήταν κάτι εύκολο! Ίσως να είχε ειδική εκπαίδευση ή να ήταν καλά προπονημένος στον κουβά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ina

    Στη σπηλιά του να πάει,εκεί δεν θα τον ενοχλεί κανένας.Η αμορφωσιά έφτασε την πόλη στον πάτο.Μας έχουν πάρει χαμπάρι παντού.Αλλά έτσι είναι,οι άγριοι δύσκολα προσαρμόζονται σε νέους τόπους.Μεταφέρουν τον τρόπο ζωής τους.Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό,τι θ’ακούσουμε ακόμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.