Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Κουρουμπλής: Έχω φωτογραφίες του Αντρέα και του Γεννηματά στο γραφείο μου και με στεναχωρεί η Φώφη

Κουρουμπλής: Έχω φωτογραφίες του Αντρέα και του Γεννηματά στο γραφείο μου και με στεναχωρεί η Φώφη

ImageHandler

Την ακούω να ταυτίζεται πλήρως με τους ακραίους της Ευρώπης ότι η Ευρώπη τα έχει κάνει όλα σωστά και οι Έλληνες δεν τα έχουν κάνει σωστά και στενοχωριέμαι, είπε ο υπουργός Εσωτερικών
Ότι έχει ακόμα κρεμασμένες στο γραφείο του φωτογραφίες του Αντρέα Παπανδρέου και του Γιώργου Γεννηματά, αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, θέλοντας να επισημάνει την απογοήτευσή του από την στάση της σημερινής προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

«Εγώ λοιπόν στενοχωριέμαι ν΄ακούω την Φώφη Γεννηματά, και το εννοώ το όνομα Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο μου, παρόλο που είμαι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, να έχω δύο φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και του Γεννηματά και δεν κατέβηκαν ποτέ από εκεί και ν΄ακούω την Φώφη Γεννηματά εδώ και δυο μέρες να ταυτίζεται πλήρως με τους ακραίους της Ευρώπης ότι η Ευρώπη τα έχει κάνει όλα σωστά και οι Έλληνες δεν τα έχουν κάνει σωστά», είπε ο υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ακούω διάφορους να λένε διάφορα. Θα πρέπει να υπάρξει μια πατριωτική στάση. Λένε η Ελλάδα καθυστέρησε. Η Ευρώπη τι έκανε», αναρωτήθηκε τέλος ο υπουργός.

http://www.protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.