Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Κουρουμπλής: Ακυρώνονται οι πολιτικές που αποδείχθηκαν άκαρπες

KOYROYMPLIS-P-DIMOPSIFISMAΤο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος υπέρ του «ΟΧΙ», με μεγάλη μάλιστα διαφορά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής καταμετρημένα τμήματα στην Επικράτεια, ακυρώνει όλες τις πολιτικές που αποδείχθηκαν άκαρπες, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Ο κ. Κουρουμπλής, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε ότι το διαφαινόμενο αποτέλεσμα «δίνει στον Αλέξη Τσίπρα τη δύναμη και την εθνική ευθύνη να διαχειριστεί τη δυσκολία της στιγμής, ενώνοντας το λαό, το έθνος, την πατρίδα, δημιουργώντας ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο, ώστε η διαπραγμάτευση που θα αρχίσει αμέσως, να έχει το αποτέλεσμα που αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού».
Απαντώντας στο ερώτημα πώς θα εκλάβουν οι Ευρωπαίοι το μήνυμα αυτό, είπε: «Είμαι Ευρωπαίος και νομίζω ότι η δημοκρατία στην Ευρώπη δεν πέθανε».
Στο ερώτημα πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες, ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουν αμέσως οι διαπραγματεύσεις και οι τράπεζες μέρα με τη μέρα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία καλύτερη λειτουργική δραστηριότητα».

/www.newsbomb.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.