Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κουρουμπλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στην Κεντρική Επιτροπή

Δήλωση του Π. Κουρουμπλη σε συνέχεια της ομιλίας του στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όπου απαντά στο ποιον ΣΥΡΙΖΑ θέλει και εξηγεί γιατί διάλεξε το ΣΥΡΙΖΑ όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ

kouroubli“ Όταν η κοινωνία ζει το μεγαλύτερο κοινωνικό ολοκαύτωμα γίνεται εύκολη η απάντηση ποιο ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε. Θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο που θα κατοχυρώνει την εσωκομματική δημοκρατία, θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ των μελών που δεν θα είναι θεατές και χειροκροτητές, αλλά πυροκροτητές πολιτικών πρωτοβουλιών. Πρέπει να μιλήσουμε λοιπόν για την απενοχοποίηση του επιχειρείν με παράλληλη επικράτηση του εργασιακού πολιτισμού, να μιλήσουμε για τον πατριωτισμό της αριστεράς, να μιλήσουμε για την Εθνική ανεξαρτησία, για να απελευθερώσουμε κοινωνικά στρώματα που θέλουν να συστρατευτούν μαζί μας.

Προσωπικά αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος για την Κεντρική Επιτροπή, μπορώ να είμαι και στρατιώτης σε αυτή την προσπάθεια.

Εμείς από το Ενωτικό Μέτωπο είχαμε και άλλες επιλογές όταν φύγαμε από το ΠΑΣΟΚ. Επιλέξαμε συνειδητά το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μέσα από την ενιαιοποίησή του να γίνει το όχημα των μεγάλων αλλαγών και των σημαντικών ανατροπών ” .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.