Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κουτσοσπύρος: “Θα μας βοηθήσει ο κόσμος”

Κουτσοσπύρος: “Θα μας βοηθήσει ο κόσμος”

4Ο παίκτης του Παναιτωλικού, Χρήστος Κουτσοσπύρος, μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και το Γιώργο Μαρκόπουλο τονίζοντας πως ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα του Αγρινίου να πάρει τη νίκη.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι είναι σταθερή και καλή ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

Για το εάν έχει ξεχωρίσει ποιο είναι το στοιχείο που θα πρέπει να προσέξει ο Παναιτωλικός στον Εργοτέλη: «Έχουν κάνει κάποιες μεταγραφές πολύ ποιοτικές και το μόνο που φοβόμαστε είναι τον κακό μας εαυτό. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος. Όποιος το θέλει το παιχνίδι περισσότερο θα το πάρει».

Για το αν είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη: «Θέλουμε τη νίκη και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα ενενήντα λεπτά τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το τι θα πρέπει να προσέξουν στον Εργοτέλη: «Έχει κάποιος ποιοτικούς παίκτες και παίζουν στην κόντρα επίθεση. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά με τον προπονητή μας και ελπίζω να τα πάμε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου».

novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.