Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Κούσας: «Ο κόσμος έχει καταλάβει τη δουλειά μας»

Κούσας: «Ο κόσμος έχει καταλάβει τη δουλειά μας»

Ικανοποιημένος που οι οπαδοί του Παναιτωλικού έχουν αντιληφθεί την προσπάθεια που γίνεται δήλωσε ο Γιώργος Κούσας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Φαίνεται από το χειροκρότημά του», είπε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου της ΠΑΕ, του προπονητή και του Άγγελου Χαριστέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κούσα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Με τη δουλειά που κάνουμε να προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Πιστεύω ότι τα παιδιά είναι έμπειρα, έχουμε κι έναν καλό προπονητή που μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα. Είμαστε σοβαροί και το δείχνουμε στο γήπεδο».

-Για τον στόχο της ομάδας:
«Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Θα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς».

Για την επιτυχία και τις συνθήκες εργασίες στην ομάδα:
«Αυτό οφείλεται στον πρόεδρο. Έχει όρεξη και χρήματα και το σημαντικότερο του αρέσει να ασχολείται με την ομάδα και να δημιουργεί. Θέλει και τα κάνει αυτά και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

-Εάν έρθουν κακά αποτελέσματα:
«Σίγουρα θα έρθουν και κακά αποτελέσματα. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε να πάρουμε τους βαθμούς που μπορούμε. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι κάνουμε την προσπάθειά μας και φαίνεται αυτό φαίνεται από το χειροκρότημα του».

-Για τον Άγγελο Χαριστέα:
«Ο Χαριστέας είναι ένας έμπειρος παίκτης. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ομάδα. Μας δίνει ώθηση να γίνουμε καλύτεροι».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.