Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Κρησφύγετο στην οδό Πυλήνης είχαν οι ληστές με τις βαριοπουλες

Κρησφύγετο στην οδό Πυλήνης είχαν οι ληστές με τις βαριοπουλες

Κρησφύγετο και στο Αγρίνιο είχε η σπείρα των ληστών με τις βαριοπούλες. Από τις έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προέκυψε το στοιχείο αυτό και από χθες το μεσημέρι έως και πριν μία ώρα το διαμέρισμα ερευνήθηκε εξονυχιστικά. Πρόκειται συγκεκριμένα για διαμέρισμα στην οδό Πυλήνης κοντά στο Πανεπιστήμιο.
Όπως είναι γνωστό η πολυμελής σπείρα σκληρών κακοποιών διέπραττε ένοπλες ληστείες σε Τραπεζικά και Ταχυδρομικά καταστήματα, χρηματαποστολές, καθώς και κλοπές χρημάτων από ΑΤΜ και οχημάτων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Μεταξύ άλλων το μεσημέρι της 15ης Οκτωβρίου του 2010 μέλη της, φορώντας κράνη, έσπασαν με βαριοπούλα τη γυάλινη είσοδο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία συντριβανίου στο Αγρίνιο αρπάζοντας 240.000 ευρώ σε μια πρωτοφανή ληστεία για την πόλη.
Μεταξύ των μελών της σπείρας ήταν δύο Ευρυτάνες ενώ ερευνώνται και άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή που ενδεχομένως εμπλέκονται μέλη της. Το διαμέρισμα του Αγρινίου πάντως εξετάσθηκε ενδελεχώς και στο επόμενο διάστημα θα φανεί εάν προσφέρει στοιχεία που θα βοηθήσουν περαιτέρω τις έρευνες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.