Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριτική για το πάρκο από τον Αντωνόπουλο

Με υψηλούς τόνους και σε συγκεριμένα πεδία κριτικής στη δημοτική αρχή συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος και ο συνδυασμός του “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ- Δημοτική Αλλαγή’ . Σήμερα εμφανίζεται αιχμηρός για το Πάρκο ενώ δεσμεύεται για “εκτενή διαβούλευση πριν την οποιαδήποτε παρέμβαση στην πράσινη «καρδιά» της πόλης”. Αναφέρει λοιπόν σχετική ανακοίνωση:

po-parko-antonopoulos1Είναι άξιο απορίας πως το Παπαστράτειο Πάρκο, ένας από τους ιστορικότερους κήπους στην Ελλάδα, που συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής σε πέντε χρόνια, έφτασε σήμερα να αποτελεί πεδίο διχασμού στο Αγρίνιο. Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αφουγκραστεί τους ενεργούς πολίτες αυτής της πόλης, η επιμονή της να προχωρήσει σε μια ανάπλαση που έχει χαρακτηρισθεί «καταστροφική» από περιβαλλοντολόγους και επιστήμονες δίνει στίγμα αλαζονείας και καθεστωτικής αντίληψης.

Από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ανακοινώθηκε το σχέδιο ανάπλασης, ο δήμος παρέπεμπε τους πολίτες σε ένα γραφείο προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τα έργα στο δημοτικό πάρκο. Κανένας σεβασμός στους δημότες που έπρεπε να ενημερωθούν υπεύθυνα και από τον ίδιο τον δήμαρχο για μια τέτοια παρέμβαση.Η Δύναμη Ελπίδας-Δημοτική Αλλαγή, δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε ευρύτατο διάλογο με επιστημονικούς φορείς και ενώσεις πολιτών για το θέμα της ανάπλασης του Παπαστράτειου Πάρκου. Με στόχο την ανάδειξη του πρώτιστα ως ιστορικού χώρου και ως πολύτιμη όαση πρασίνου και όχι τη μετατροπή του σε πεδίου πειραματισμού και επίδειξης αμφιβόλου αποτελεσματικότητας έργων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Αντωνόπουλος επισημαίνει ότι: «Η ανάπλαση του δημοτικού πάρκου δεν μπορεί να προχωρήσει, χωρίς διάλογο και συμμετοχή των κατοίκων της πόλης. Είναι μια έκταση που παραχωρήθηκε στους δημότες και δεν αποτελεί προσωπική περιουσία του εκάστοτε δημάρχου. Η κοινωνική συναίνεση θα καθορίζει τις ενέργειες μας και ως δημοτική αρχή. Το Αγρίνιο διεκδικεί μια αλλαγή νοοτροπίας στη διοίκηση του, διεκδικεί δυναμικά την ελπίδα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

Οι φωτό δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον συνδυασμό του κ.Αντωνόπουλου

po-parko-antonopoulos8

po-parko-antonopoulos7

po-parko-antonopoulos5

po-parko-antonopoulos4

po-parko-antonopoulos3

po-parko-antonopoulos2

po-parko-antonopoulos1

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΝΙΚΟΣ ΑΥΔΗΣ

    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠ’ ΤΗ ΛΕΠΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΛΦΑΔΙΑΣΩ ΟΛΑ Αυδής for President! ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  2. Μαίρη Τ.

    Καλά δε φέρνει κανένας ευθύνη για αυτό το κατάντημα; Έρχεται καλοκαίρι και το πάρκο θα είναι έτσι; Κι αυτοί που περπατούσαμε εκεί κάτω από τα δέντρα πού θα πάμε τώρα; Και οι οικογένειες που πήγαιναν με τα παιδιά τους στις κούνιες και τον ακάλυπτο χώρο και περνούσε η ώρα ευχάριστα πού θα πάνε τώρα; Αυτά δεν τα σκέφτηκε ο Μοσχολιός; Είναι νόμιμο ή παράνομο το έργο, μπορεί κανείς να απαντήσει;Αν είναι νόμιμο γιατί δεν προχωράει; Κι αν είναι παράνομο γιατί δεν πάει φυλακή ο υπεύθυνος; Σε αυτά τα ερωτήματα μπορείτε να απαντήσετε όσοι είστε υποψήφιοι; Τι να τις κάνω εγώ τις φωτογραφίες, να τις βράσω; Μας κάνει ο Μοσχολιός ότι θέλει και οι άλλοι υποψήφιοι μας δείχνουν φωτογραφίες; Αν έχετε τον…. κ. Αντωνόπουλε και οι άλλοι υποψήφιοι, κάντε του μήνυση τι κάθεστε και μας κοροϊδεύετε κι εσείς! Εκείνο το τιμημένο ΚΚΕ που ψήφιζα μια ζωή ,κατάπιε τη γλώσσα του; Πού είστε ρε συντρόφια; Να μοιράζετε το Ριζοσπάστη στα σπίτια μόνο έχετε καταντήσει; Εσάς σας αρέσει όπως είναι; Για ποιούς λαϊκούς αγώνες και κολοκύθια με ρίγανη, που λένε και στο χωριό μου μιλάτε; Γίνατε χειρότεροι κι απ’ τους καπιταλιστές;;;;; Πού είναι ο αγώνας με υψωμένη τη γροθιά έεεεεεεε….;;;
    Να μου χαθείτε κι εσείς!!!!!! Βολεμένοι μια ζωή στην αντιπολίτευση………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.