Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου

l1040192

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας αποφασίστηκαν και ανακοινώθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου, κατά τον  αυριανό εορτασμό του Πολιούχου της πόλης του Αγρινίου.
Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο 9 Μαΐου ανήμερα του εορτασμού από ώρα 14.00  μέχρι 21.00  απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Αγίου Χριστοφόρου – Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Κακαβιάς – Ι. Σταϊκου – Υψηλάντη – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου. Επίσης στις εν λόγω οδούς προβλέπεται σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 19.00  μέχρι τις 21.00  ώρα προκειμένου στο δρομολόγιο αυτό να γίνει με ασφάλεια η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου.
Η οδική κυκλοφορία στα ανωτέρω σημεία  θα διεξάγεται με εκτροπή των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών και η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.Οι παραβάτες   θα διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.