Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα με τον Άρη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα με τον Άρη

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας την Τετάρτη (18-4-2012) απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων από ώρα 15:00 έως 22:30 στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου έως Βλαχερνών), στον ανώνυμο πεζόδρομο μπροστά από το γήπεδο του Παναιτωλικού και στο χώρο διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την ίδια ημέρα και από ώρα 16:00 έως 22:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις προαναφερόμενες οδούς, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ασφαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Οι παραβάτες της απόφασης θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι, δεν έχει οριστεί συγκεκριμένη ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου, αποκλειστικά για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας για αυτό οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας μπορούν να καταλάβουν όλες τις θέσεις του γηπέδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα διενεργούν προελέγχους σε επιλεγμένα σημεία σε δύο ή τρείς ζώνες περιμετρικά του γηπέδου και δεν θα επιτρέψουν την προσέγγιση φιλάθλων στις πόρτες του γηπέδου εφόσον δεν είναι κάτοχοι νομίμων – γνησίων εισιτηρίων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.