Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

gipedo

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα  Παναιτωλικός –  Παναθηναϊκός  για το πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 24-08-2015 και ώρα 21.30΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού, και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και της ομαλής προσέλευσης και αποχώρησης των ομάδων και των φιλάθλων θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του σταδίου.
Πιο συγκεκριμένα απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάση- στάθμευση των οχημάτων την 24-05-2015 και από ώρες 17:30 έως τη λήξη των μέτρων:
• Στις οδούς Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης σε όλο το μήκος της, στην οδό Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), στον πεζόδρομο μπροστά στο γήπεδο του Παναιτωλικού και στο χώρο διασταύρωσης των οδών Βλοχού και Αχελώου.
• Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου το ίδιο προαναφερόμενο χρονικό διάστημα.
Το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.