Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα “Τρέχω – Βαδίζω- Ποδηλατώ στους δρόμους της πόλης μου”

f49d4c5d7c98d7c3c17b2501b05e14f7_XLΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη διεξαγωγή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας, με την ονομασία “Τρέχω – Βαδίζω- Ποδηλατώ στους δρόμους της πόλης μου”, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των “Παναγρινείων” αποφασίστηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας, με σκοπό, την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων,

Αναλυτικά:

Σταδιακή προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων ή η εκτροπή αυτών, μέσω παρακαμπτήριων οδών, σε οδούς της πόλης του Αγρινίου, σε όλο το μήκος της διαδρομής, όπου θα διεξαχθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση, την 4/10/2015 και από ώρες 10.30΄ έως 12.30΄.

Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 5.000μ., με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Δημοκρατίας  και με το εξής δρομολόγιο:

<Μπαϊμπά, πλατεία Καραπανέικα, Παναγοπούλου και Θεοτοκοπούλου, Αγίου Χριστοφόρου, Δημοτσελίου, Παπαστράτου, Ελ. Βενιζέλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατεία Χατζοπούλου, Καλυβίων, Τερτσέτη, Μαβίλη, Δεληγιώργη, Καλλέργη, οινέως, Χαρ. Τρικούπη, Βότση, Αναστασιάδη>

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 4-10-2015 από 10.30΄ ώρα έως 12.30΄ ώρα .

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.