Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-Κέρκυρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός-Κέρκυρα

γηπεδο παναιτωλικού

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας – στάθμευσης των οχημάτων  σε δρόμους γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός- Κέρκυρα, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης των οχημάτων, από 13.45΄ ώρα της 08-03-2015  έως την 20.45΄ ώρα της  08-03-2015  ,  στις οδούς  Βλοχού – Νικηταρά – χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου   και η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου  από ώρα 14.15΄ της 08-03-2015 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος  ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Eπικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης  από 13.45΄ ώρα της 08-03-2015  .

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. . Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας  Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.