Παρασκευή, 31 Ιουλίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων σε Ιόνια και Άκτιο- Αμβρακία

imagesΟ αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας  κοινοποιεί αποφάσεις  που πάρθηκαν περί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω των έργων για το Άκτιο Αμβρακία και την Ιόνια Οδό. Οι ρυθμίσεις αφορούν τόσο στην περιοχή Θυρρείου-Δρυμού, όσο και στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους.

Αναλυτικά:

Αποφασίστηκε η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, της παρακαμπτήριας οδού  στην περιοχή Θύρρειου – Δρυμού, από 22+500χθ έως 26+900χ/θ ( χιλ/ση νέου αυτοκινητοδρόμου)  για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας  , του έργου ΄΄ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ , ΤΜΗΜΑ ΙI΄΄.  λόγω εκτελούμενων εργασιών  σύμφωνα με την   μελέτης της ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε. μέχρι την 16-12 2015.

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΙΟΝΙΟΣ  Α.Ε. Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.

Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Α.Τ. Βόνιτσας.

Αποφασίστηκε ακόμη  η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου ( χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους , στη θέση ΄΄ Κάμπος΄΄ επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024   έως και 20-1-2015   σύμφωνα με τη μελέτη της αναδόχου εταιρείας  ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00 και η κυκλοφορία  των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της παρακαμπτήριας οδού, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων .

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια. Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.