Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Κόμβο Λουτρακίου για εργασίες ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Κόμβο Λουτρακίου για εργασίες ασφαλτόστρωσης
Από την Δευτέρα 15/06 έως και την Τετάρτη 17/06, θα εφαρμοστεί ολικός αποκλεισμός στον κλάδο εξόδου του κόμβου Λουτρακίου με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λουτράκι και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται προσωρινά από τον επόμενο Κόμβο Επιδαύρου, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχήμα:
unnamed
Εν συνεχεία και μέχρι την Παρασκευή 10/07 θα εφαρμοστούν σε διαδοχικές φάσεις, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των δύο κατευθύνσεων της κάθετης οδού (Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου) και του κλάδου εισόδου προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα γίνεται αποκλεισμός του μισού πλάτους της διατομής και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στο εναπομείναν πλάτος αυτής.
 
Κατά τη διάρκεια όλων των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου δεν επηρεάζεται.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ αντίστοιχα, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.