Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Αθανάσιου Παλιούρα

Κυκλοφόρησε το τελευταίο βιβλίο του Αθανάσιου Παλιούρα

xcvxcvxcΤο βιβλίο “4+1 μικρές ιστορίες” του αείμνηστου καθηγητή Θανάση Παλιούρα πρώην Προέδρου της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, κυκλοφορεί στη μνήμη του μετά ένα χρόνο από το θάνατό του.

Η ανακοίνωση της Ιστορικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αναφέρει:

Η Εταιρεία μας αισθάνεται την υποχρέωση να συνδράμει την προσπάθεια της οικογένειας Παλιούρα να εκδώσει μετά θάνατον το πόνημα του αείμνηστου καθηγητή 4+1 μικρές ιστορίες που θα αποτελούσε μέρος μιας σχεδιαζόμενης έκδοσης 30 θεμάτων που θα είχαν εκλαϊκευτικό χαρακτήρα.

Οι μικρές αυτές ιστορίες είναι ο τελευταίος καρπός μιας δημιουργικής πορείας που αντλήθηκαν από τη Βασιλεύουσα Πόλη την Κωνσταντινούπολη και ιστορούν χαρακτηριστικές στιγμές που συνδέονται με σημαντικά γεγονότα και προσωπικότητες της Ιστορίας της.

Καλούμε για αυτό τους φίλους και τα μέλη της Εταιρείας μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας αυτό και να προμηθευτούν από τα γραφεία της Εταιρείας μας από όπου και μόνο θα διατίθενται το τελευταίο εκλαϊκευμένο ιστορικό βιβλίο του αείμνηστου Θανάση Παλιούρα, 4+1 μικρές ιστορίες σαν μια ελάχιστη προσφορά στη μνήμη και την προσφορά του στην ιστορία και τον πολιτισμό μας.

 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΝΙΚΟΣ  ΣΚΙΑΔΑΣ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.