Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κωστούλας:«Περιμένω πρόταση»

Ο Φώτης Κωστούλας μιλά στη «SportDay» για το «πωλητήριο» που έβαλε στον Παναιτωλικό.

Tο τελευταίο διάστημα στο μυαλό του Φώτη Κωστούλα υπήρχαν πολλά. Ακόμη και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Αλλωστε σας έχουμε μεταφέρει πως ο πρόεδρος του Παναιτωλικού δεν είναι «γατζωμένος» στον χώρο.

Χθες δημοσιοποίησε (agrinionews.gr) πως οι «κυανοκίτρινοι» πωλούνται. Η «SD» επικοινώνησε μαζί του και εκείνος μας μετέφερε τις σκέψεις του. «Περιμένω κάποια πρόταση. Οποιος ενδιαφέρεται ξέρει πού θα με βρει», μας είπε. Τον ρωτήσαμε αν έχει στο μυαλό του πόσα χρήματα θα ζητήσει. Να θυμίσουμε ότι έχει βάλει στην ομάδα τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ. «Θα είναι πολύ λιγότερα», μας ξεκαθάρισε, δείχνοντας ότι δεν το ενδιαφέρει το οικονομικό. Οι οργανωμένοι προχθές εξέδωσαν μία ανακοίνωση με αρκετά «κατηγορώ». Επαιξε ρόλο στην απόφασή του; «Οχι. Ισως να την επίσπευσε», σχολίασε. Γενικότερα ο Κωστούλας το τελευταίο διάστημα ήταν ενοχλημένος από πολλά. Τα «καναρίνια» βρίσκονται εν μέσω μίας δικαστικής μάχης για τις αδειοδοτήσεις. Την επηρεάζει η χθεσινή απόφασή του; «Θα τη συνεχίσουμε. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μακάρι η ομάδα να μείνει και έτσι ο επόμενος που θα έρθει, να τη βρει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν αλλάζει η απόφασή μου να κινηθώ για τη δικαίωσή μας», ήταν τα λόγια του.

Επειδή όμως είμαστε σε εποχή κρίσης και ενδέχεται να μη βρεθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής, τον ρωτήσαμε τι θα πράξει σε μία τέτοια περίπτωση. «Καταλαβαίνω πως η χρονική στιγμή συμπίπτει με αυτή που πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός. Παρ’ ότι δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε. Αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, τότε θα κάνουμε μία ομάδα να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις. Εγώ όμως δεν θέλω να είμαι εδώ στην αρχή της επόμενης χρονιάς. Γι’ αυτό και ίσως δεν θα μπορώ να περιμένω για μεγάλο χρονικό διάστημα να υπάρξει ενδιαφέρον» μας ανέφερε, δείχνοντας ότι ακόμη και αν δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση, δεν θα αφήσει την ομάδα να «καταστραφεί». Θα τη βοηθήσει, έστω και από μακριά, βρίσκοντας κάποια φόρμουλα. Πλέον το «μπαλάκι» περνά σε όποιον ενδιαφέρεται, επώνυμο ή μη.

sday.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.