Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Κωστούλας: «Δεν παίζω εκτός γηπέδου, είμαι από άλλον πλανήτη»!

Κωστούλας: «Δεν παίζω εκτός γηπέδου, είμαι από άλλον πλανήτη»!

Αναξιόπιστο χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα, με αφορμή την απόφαση της Super League να αλλάξει τον κανονισμό περί αδειοδοτήσεων, αλλά και κάποια αποτελέσματα, ο Φώτης Κωστούλας, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα συνεχίσει μέχρι νεοτέρας να κάθεται στον προεδρικό θώκο του Παναιτωλικού.
«Εγώ δεν παίζω εκτός γηπέδου, είμαι από άλλον πλανήτη», τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος των «καναρινιών» μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», όπου δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και στον διαφαινόμενο υποβιβασμό των Αγρινιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα:

«Υποχρέωσή μου είναι να διαφυλάξω τα συμφέροντα της ομάδας μου. Αυτό που ειπώθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ήταν ότι υπάρχουν επτά ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της επιτροπής και θα πρέπει να πέσουν κατηγορία.
Οπότε, μας ρώτησαν αν θέλουμε να αλλάξει κάτι ή να το συνεχίσουμε και πάρθηκε απόφαση να μη συνεχιστεί η απόφαση της προκήρυξης. Το αλλάξαμε δηλαδή για να μην πέφτουν οι ομάδες και απλά να μην μπορούν να κάνουν μεταγραφές. Αμφιβάλλω βέβαια αν θα ισχύει και αυτό», τόνισε αρχικά για την αδειοδότηση, συμπληρώνοντας:

Για το λόγο που ο Παναιτωλικός δε βγήκε νωρίτερα να διαμαρτυρηθεί:

«Το πρόβλημα εμφανίστηκε στις 22 του Μαρτίου, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και δεν είχαν αναφέρει ότι θα συζητηθεί η τροποποίηση του κανονισμού. Δεν είχαμε ιδέα για την αλλαγή. Θα έπεφταν αρκετές ομάδες αν ίσχυε η αδειοδότηση, όμως δεν μας είπαν ποιες ομάδες. Μπορεί να είναι και μία και να το κάνουν για να σωθεί μία ομάδα. Το χειρότερο είναι ότι αλλάζει κάτι χωρίς να μας πουν ποιες ομάδες είναι».

Για την πορεία του Παναιτωλικού και το διαφαινόμενο υποβιβασμό:

«Δεν είχαμε τη χειρότερη ομάδα. Κάναμε κακά παιχνίδια, είχαμε και κακή διαιτησία. Σε δέκα παιχνίδια παίξαμε με παίκτη λιγότερο ενώ βγάλαμε και βίντεο με λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών και τουλάχιστον εννιά βαθμοί είναι χαμένοι. Εμείς βέβαια ποτέ δεν ανακατευόμαστε σε συζητήσεις πλην αγωνιστικού χώρου, όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους. Κάναμε και λάθη, η ομάδα μας μπορεί να μην έπαιξε σε κάποια παιχνίδια. Είναι πολλοί παράγοντες».

Ερωτηθείς για το αν το πρωτάθλημα είναι καθαρό, τόνισε:

«Από πλευράς αδειοδότησης δεν είναι καθαρό. Βλέπει ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του. Κάποια παιχνίδια δε φαίνονται καθαρά. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικές κρίσεις. Βλέπουμε και επαναλαμβανόμενα λάθη από τους διαιτητές».

Για το μέλλον του στον Παναιτωλικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο κατέληξε:

«Μέχρι νεωτέρας θα συνεχίσω στον Παναιτωλικό. Εγώ δεν παίζω εκτός γηπέδου, είμαι από άλλον πλανήτη».

 

www.onsports.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.