Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Κωστούλας: Με Τεννέ και στόχο την παραμονή στη Super League

Κωστούλας: Με Τεννέ και στόχο την παραμονή στη Super League

Στόχος του Παναιτωλικού θα είναι η παραμονή στην κατηγορία όταν με το καλό ανεβεί στην Super League, τόνισε ο Φώτης Κωστούλας.Με δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 ο πρόεδρος της αγρινιώτικης ομάδας μίλησε για ένα όνειρο χρόνων που γίνεται πραγματικότητα, για την δίψα του κόσμου του Αγρινίου να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας που σκοπεύει να στρέψει την προσοχή της στους Ελληνες παίκτες.Αναλυτικά ο κ. Κωστούλας είπε:
Για την πραγματοποίηση του στόχου της ανόδου:«Πιστεύω ότι είχαμε τον στόχο αυτό εξ αρχής. Τον είχαμε και πέρυσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φέτος, φάνηκε ήδη από τον πρώτο γύρο ότι είμαστε κοντά στην άνοδο και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον εξασφαλίσουμε. Είναι αλήθεια ότι μετά από πολλά χρόνια και πολύ κόπο κάναμε πραγματικότητα αυτό το όνειρο των Ακαρνάνων. Μην ξεχνάμε ότι περιμέναμε 34 χρόνια, γενιές ολόκληρες φιλάθλων του Παναιτωλικού, επιθυμούσαν αυτή την άνοδο».

Για τη δίψα του κόσμου του Παναιτωλικού:«Πιστεύω ότι και του χρόνου που θα είμαστε με το καλό στην Σούπερ Λίγκα θα υπάρχει μεγάλη όρεξη και πάθος από τον κόσμο που θα θέλει να ξαναζήσει αυτές τις στιγμές με τις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Εχουμε δυστυχώς μικρό γήπεδο, μόλις 5.200 θέσεων. Πιστεύω ότι τουλάχιστον την επόμενη χρονιά με τη δίψα και το πάθος που έχει ο κόσμος θα είναι πάντα γεμάτο. Ηδη, φέτος, ο μέσος όρος φιλάθλων ήταν γύρω στις 3.500. Του χρόνου θα είναι νομίζω ακόμα καλύτερα».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναιτωλικού:«Σε γενικές γραμμές μόνο, γιατί ακόμα είμαστε στον σχεδιασμό, μπορώ να σας πω ότι έχουμε έναν κορμό που μπορεί να ανταποκριθεί ικανοποιητικά στη «μεγάλη» κατηγορία. Θα χρειαστούν συμπληρώματα και έχουμε ήδη αρχίσει να κοιτάζουμε παίκτες. Βασικός μας στόχος είναι να βγάζουμε δικά μας παιδιά. Εχουμε ήδη μέχρι τώρα τέσσερις παίκτες και θέλουμε να συνεχίσουν. Θα στρέψουμε σε μεγάλο βαθμό την προσοχή μας στο να έχουμε Ελληνες παίκτες. Ηταν επιθυμία δική μου και το παλεύουμε. Θέλουμε να υπάρχει πλειοψηφία Ελλήνων στο ρόστερ. Υπάρχουν καλοί και άξιοι Ελληνες, για να ανταποκριθούν. Ο στόχος μας θα είναι η παραμονή. Θα είναι δύσκολα, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας, δεν έχουμε ξαναπαίξει στην κατηγορία, η απειρία του πρωτάρη θα μας δυσκολέψει αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε».

Για το αν θα συνεχίσει o Παναιτωλικός και στη Super League με τον Μπάμπη Τεννέ:«Με τον Μπάμπη Τεννέ θα πορευτούμε…».

Πηγή: onsports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.