Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Κωστούλας: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Κωστούλας: «Μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία»

Σίγουρος πως ο Παναιτωλικός παραμείνει στη Super League εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας. Ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε στη νίκη εφετινή πορεία της ομάδας του και στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κωστούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Χαρακτηριστικά, ο Κωστούλας δήλωσε: «Αγωνιστικά είχαμε σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα είχαμε τα προσόντα να ανέβουμε στην Super League. Όλα τα εμπόδια όμως που αντιμετωπίσαμε κάπου βγήκαν. Έχουμε φτιάξει την οργάνωση της ομάδας, έχουμε φτιάξει τις υποδομές μας. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως σε οργάνωση λίγες ομάδες μας ξεπερνούν. Το γήπεδο μας έχει γίνει πολύ καλό σε σχέση με αυτό που είχαμε παραλάβει. Οι εγκαταστάσεις έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τόσο στις εξέδρες όσο και στο γήπεδο. Έχουμε ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο που προπονείται η ομάδα με οτιδήποτε χρειάζεται η ομάδα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχει: «Έχουμε αποκτήσει εμπειρία από την Super League και πιστεύουμε να μας βοηθήσει. Τώρα αυτό που έφταιξε θεωρώ πως οι παίκτες δεν άντεξαν το βάρος της Super League. Κάναμε μια αλλαγή προπονητή που αποδείχθηκε τελικά πως ήταν λάθος. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παραμείνει στην Super League. Ο Μάκης Χάβος θα μείνει στην τεχνική ηγεσία αρκεί να τα βρούμε και στο οικονομικό που δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα».

www.novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.