Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Κωστούλας: «Προέχει η ηρεμία για την ομάδα»

 Την   ερχόμενη Πέμπτη 20/6 έχει κληθεί για  απολογία ο Παναιτωλικός από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα  έγινε αρκετός θόρυβος για μια πιθανή τιμωρία του Παναιτωλικού που μπορεί να φτάσει και τους -7.Στον Παναιτωλικό ενόσω  ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή το βλέμμα τους είναι στραμμένο στον αγωνιστικό χώρο και στο αποψινό αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο.

 Mιλώντας  στην εφημερίδα  «Γεγονός»  για το θέμα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης  Κωστούλας επεσήμανε: «Πραγματικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να δικαστούμε σύμφωνα με το άρθρο που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Στο άρθρο αυτό περιγράφεται με σαφήνεια μια κατάσταση υπαιτιότητας, μια ευθύνη της ομάδας στο να διαστρεβλωθεί η διεξαγωγή και το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Εμείς δώσαμε σκληρή μάχη για να γίνουν τα πάντα σωστά στη διάρκεια του αγώνα και για το λόγο αυτό τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου δέχτηκε και να συνεχίσει. Μετά, οι ανακοινώσεις μας που απέφυγαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, η συμπεριφορά μας, το γεγονός ότι αμέσως πιάστηκαν οι υπαίτιοι, δείχνουν τις προθέσεις μας και δεν θυμίζουν αυτά που γίνονται σε ανάλογες περιπτώσεις. Εμείς κινηθήκαμε με όλα τα μέσα προς το σωστό και αυτό είναι γνωστό. Δεν μπορώ να φανταστώ λοιπόν ότι θα δικαστούμε με αυτό το άρθρο. Δεν ξέρω κιόλας, όλα τα περιμένω, αλλά δεν το νομίζω»

Αναφορικά με το πότε αναμένει η ομάδα τη κατηγορητήριο ανέφερε: «Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει μετά τα playoffs. Νομίζω ότι για να συγκεντρωθούν τα στοιχεία και να ετοιμάσει ο αθλητικός εισαγγελέας την υπόθεση θα χρειαστεί κάπου μια βδομάδα(σ.σ. από την 13/6). Το κακό είναι ότι πάμε καλά αγωνιστικά και έπρεπε να έχουμε εκεί το νου μας και πάλι, με κάποιο τρόπο, έχουμε άλλα πράγματα να ασχολούμαστε».

   Για τις προθέσεις του αλλά και τις σχέσεις του με οργανωμένους και μη οπαδούς, τέλος, εξήγησε στο «Γεγονός» : «Νομίζω ότι προέχει η ηρεμία στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι και ψυχοφθόρες. Δεν πρέπει να ανακινήσουμε τώρα κανένα θέμα. Όταν θα έχουμε χρόνο και θα φτάσουμε στο στόχο μας, έχουμε καιρό για τα πάντα».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.