Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Κύμα αλληλεγγύης για τον καρκινοπαθή από την Κατούνα (φωτο)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τεράστια υπήρξε η ανταπόκριση των ανθρώπων από Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανίας και διάφορες άλλες εκτός νομού πόλεις στο δράμα του 48χρονου καρκινοπαθή από την Κατούνα που η οικονομική κατάσταση του ίδιου και της αδερφής του, του ανθρώπου που τον φροντίζει και προσπαθεί όπως μπορεί να τον στηρίξει, είναι τέτοια που δεν επιτρέπει ούτε την κάλυψη των βασικών αναγκών του καρκινοπαθούς.

Ο 48χρονος άνδρας χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο λίγους μήνες πριν και πλέον, οι γνωματεύσεις των γιατρών δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για τον άνδρα, που τον ίδιο και την αδερφή του στήριζαν μέχρι σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Κατούνας και η τοπική ενορία του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Συνείδηση» και την αναδημοσίευση του θέματος από τοπικά ΜΜΕ , όμως, το ενδιαφέρον του κόσμου και η ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια ήταν άμεση και συγκινητική. Χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης έφτασαν από διάφορα μέρη του Νομού και άλλων περιοχών της Ελλάδας στα γραφεία της εφημερίδας «Συνείδηση» στην οδό Δεληγιώργη στο Αγρίνιο. Σύλλογοι από Πάτρα , Γρεβενά, την Αθήνα, Αίγιο, την Ιθάκη και απλοί πολίτες με ιδιωτική πρωτοβουλία, έδωσαν από το υστέρημά τους όποια βοήθεια μπορούσαν προς τον ανήμπορο συνάνθρωπο.

Σήμερα μάλιστα, η εκδότρια της εφημερίδας κα Νάντια Σαμαρά και ο συντάκτης κ. Κώστας Καρακώστας επισκέφτηκαν την οικογένεια και παρέδωσαν τα χρήματα και τα είδη  που συγκεντρώθηκαν για τον άπορο άνδρα και την αδελφή του.

Η ανάγκες είναι όμως μεγάλες, όπως μεγάλη είναι και η ευαισθησία των πολιτών που εξακολουθούν να στέλνουν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια, τα οποία μπορούν να παραδώσουν στα γραφεία της εφημερίδας ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26410-39410-39411. Ακόμη, έχει ανοίξει λογαριασμός στο όνομα της αδερφής του καρκινοπαθούς , από τον Σύλλογο Κατουνιωτών της Αθήνας και την τοπική ενορία του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου. Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) Αρ.Λογ. 6271112561108
ΙΒΑΝ: GR0201712710006271112561108

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.