Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Λήστεψαν ταχυδρόμο στο Τρίκλινο

Λήστεψαν ταχυδρόμο στο Τρίκλινο

Έκλεψαν 30.000 ευρώ από ταχυδρομικό υπάλληλο σήμερα στη μία το μεσημέρι στο Τρίκλινο του ορεινού Βάλτου (ενότητας Ινάχου του δήμου Αμφιλοχίας), χρήματα τα οποία προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr o ταχυδρομικό υπάλληλος κινούνταν με Ι.Χ κατευθυνόμενος προς το χωριό, όταν, λίγο έξω από αυτό, είδε κάποιον που του έκανε σήμα να σταματήσει το όχημα. Ο άγνωστος άνδρας φορούσε φόρμα παραλλαγής και καπέλο.

Όταν ο ταχυδρομικός υπάλληλος σταμάτησε το αυτοκίνητο, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι, πιθανώς  με  λαβή πιστολιού, και αφού ο δράστης τον έβγαλε έξω από το όχημα, το έκλεψε μαζί με τον σάκο που είχε μέσα το εν λόγω ποσό.Σύμφωνα με τον ταχυδρομικό υπάλληλο, μετά την επίθεση, πεζός πλέον, βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο ο δράστης είχε βάλει φωτιά στο σημείο που πιθανολογείται πως τον περίμενε συνεργός του ώστε να διαφύγουν με άλλο όχημα.

Στο σημείο η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ενώ αυτή τη στιγμή έχουν στηθεί μπλόκα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες του συμβάντος που εκτιμάται ως ιδιαίτερα σοβασρό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.