Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας: κάθε ονοματολογία είναι αυθαίρετη

laiki.enotita

«Περί φημών και ονοματολογίας», όπως τιτλοφορείται η ανακοίνωση , η Συντονιστική Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας αναφέρει:
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, που αναφέρονται σε ονόματα πιθανών υποψήφιων βουλευτών στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , καθώς και τη σειρά τους στη λίστα, η Συντονιστική Επιτροπή Αιτ/νίας διευκρινίζει, πως την ευθύνη για το θέμα αυτό έχουν τα όργανα του κόμματος, με τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες επιλογής υποψηφίων. Επειδή οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ξεκινήσει, κάθε ονοματολογία είναι αυθαίρετη, ανυπόστατη και μάλλον άλλους σκοπούς εξυπηρετεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. gazos 18

    Ποτε εγινε λαικη συνελευση ποτε ακουστηκε κατι για την ιδρυτικη διακηρυξη πως αυτοαποκαλειστε συντονιστικη επιτροπη χωρις διαδικασιες ο κοσμος τι ειναι δηλαδη προβατα που απλα στηριζει χωρις να ερωταται τι πραγματα ειναι αυτα παλι το γνωστο μαγαζακι γωνια αποφαζιζει καναντε αρκετο κακο στον συριζα θελετε να κανετε και στην λαε????

  2. Μαίρη Τ.

    Καλός ο gazos 18 πολύ καλά τα λέει!!! Μη συκοφαντείτε τα παιδιά βρε εσείς οι δημοσιογράφοι είναι άδικο!!!! Και με τη νίκη συντρόφια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.