Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Λαϊκή συνέλευση στο Περδικάκι για τo αιολικό πάρκο

Λαϊκή συνέλευση στο Περδικάκι για τo αιολικό πάρκο

aiolikaΩς γνωστόν αντιδράσεις καταγράφονται στον ορεινό Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας  για την κατασκευή Αιολικού Πάρκου στα βουνά της περιοχής.
Μάλιστα συγκροτήθηκε Επιτροπή Κατοίκων των χωριών του Ορεινού Βάλτου η οποία θα οργανώσει Λαϊκή Συνέλευση με θέμα τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου, σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών του Δήμου Καραϊσκάκη του Νομού Άρτας και την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ευρυτανίας .
Η συγκέντρωση πολιτών θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στοΠερδικάκι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες, περιβαλλοντολόγοι, δασολόγοι, άνθρωποι της πολιτικής, νομικοί, οικονομολόγοι.
«Θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις στις βάσιμες ή αβάσιμες ανησυχίες μας για τις επιπτώσεις που έχει μία τέτοια επέμβαση στο φυσικό περιβάλλον. Θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα θέσουμε για το πώς δηλαδή αυτό θα επηρεάσει άμεσα ή έμμεσα τις ζωές μας», υπογραμμίζεται από την Επιτροπή Κατοίκων των χωριών του Ορεινού Βάλτου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.